Termeni și Condiții

Cuprins pagină

Condiții Generale pentru utilizarea site-ului www.asociatia-tipografilor.ro.

Prezentul document intitulat “Termeni și Condiții” constituie acordul legal dintre dumneavoastră în calitate de client, utilizator și/sau vizitator și proprietarul acestui site web, respectiv Asociaţia Tipografilor „Transilvania”. Prin accesarea acestui site web și/sau a oricărei pagini a acestuia vă exprimați acordul cu toate condițiile specificate pe această pagină. Nu trebuie să utilizați acest site dacă nu sunteți de acord cu oricare dintre acești termeni sau condiții.

Asociaţia Tipografilor „Transilvania” are permisiunea de a revizui acești Termeni în orice moment în măsura în care consideră că este adecvată, iar prin utilizarea acestui site sunteți obligat să revizuiți acești termeni în mod regulat.

INFORMAȚII GENERALE

www.asociatia-tipografilor.ro este proprietatea firmei Asociaţia Tipografilor „Transilvania”, care deține drepturi complete și depline asupra titlului de proprietate și prin aceasta toate drepturile de autor și cele brevetate, având următoarele date de identificare:

Asociaţia Tipografilor „Transilvania”
CIF 14962277, INC 9399/2002
Str. Dr. Louis Pasteur, nr. 50, Bl.6H, Sc2, Et.1, Ap.15
+40 264-43 82 47

CONDIȚII DE UTILIZARE

www.asociatia-tipografilor.ro este un site public ce poate fi utilizat de către orice persoană interesată de conținutul parțial sau integral al acestuia. Ne rezervăm dreptul de a refuza ori restrânge accesul vizitatorilor sau clienților la anumite subsecțiuni sau funcții specifice ale site-ului dacă va exista suspiciunea rezonabilă că se încearcă fraudarea sau eludarea politicilor site-ului.

Interzicem în mod expres orice utilizare abuzivă a site-ului, prin utilizare abuzivă înțelegându-se orice acțiune ori inacțiune prin care nu sunt respectate regulile statuate în prezenta politică sau în orice alte politică existentă pe site.

PROPRIETATEA INTELECTUALĂ

Conținutul www.asociatia-tipografilor.ro, inclusiv design-ul și experiența de utilizare a acestuia precum și bazele de date accesibile prin intermediul său, sunt proprietatea Asociaţia Tipografilor „Transilvania” și sunt protejate prin legislatia română în vigoare cu privire la drepturile de autor și drepturile conexe. Orice conținut postat de către utilizatori devin proprietatea Asociaţia Tipografilor „Transilvania” din momentul postării. În cazul informațiilor și conținutului postat de utilizatori ori parteneri, dreptul de autor și responsabilitatea asupra acestora aparțin în totalitate celor care au publicat acele informații. În cazul conținutului preluat de la parteneri pe baza acordurilor încheiate, acestea sunt identficate prin menționarea numelui partenerului împreună cu conținutul.

Toate informațiile de publicate pe acest site au un scop informativ și nu garantează de exactitatea lor la un moment dat, deși se va încerca pe cât posibil ca la publicarea lor, toate informațiile să fie exacte.

PROTECȚIA DATELOR

Când prin intermediul prezentului site vă sunt solicitate informații personale(nume, adresă, email, numere de telefon, etc.), acesta are ca scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a vă contacta. Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si întrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice. Pentru mai multe detalii privind prelucrarea datelor vă rugăm să vizitați secțiunea Politică de confidențialitate.

LIMITAREA RĂSPUNDERII

În nici un caz, Asociaţia Tipografilor „Transilvania” și niciunul dintre directorii și angajații săi nu vor fi trași la răspundere pentru nimic legat de utilizarea a acestui site de către dvs., indiferent dacă această răspundere este contractuală sau nu. Asociaţia Tipografilor „Transilvania”, inclusiv directorii și angajații săi, nu poartă nicio răspundere indirectă, consecventă sau specială care decurge din sau în vreun fel legat de utilizarea de către dvs. a acestui site web.

CLAUZE FINALE

Acești Termeni vor fi guvernați și interpretați în conformitate cu legile Statului Român și vă veți supune jurisdicției neexclusive a instanțelor de stat și federale situate în România pentru soluționarea eventualelor litigii. Pentru orice nelamurire în legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii contact din site.

Acest document a fost actualizat la data de 22-10-2022.