ARTICOLE PE CATEGORII
Articole Recomandate

Descoperă furnizorii ideali de ambalaje la Pack Show, 9 – 12 mai, la Romexpo (Pavilionul B1)

Publicat în 30 aprilie, 2023

În premieră: 31% din expozanții Pack Show sunt producători și distribuitori din 8 țări. Vizitează singura expoziție de packaging din România pentru a vedea cele mai noi soluții de ambalare și tehnologii de ultimă oră.

Atunci când investești în soluții de ambalare, ai nevoie să știi că ai găsit furnizorul perfect pentru a încheia un parteneriat pe termen lung. Astfel, ai soluția ideală pentru atingerea obiectivelor tale de business.
Dacă activezi într-un domeniu în care ai nevoie de soluții de ambalare, noi îți dăm vești excelente: la Pack Show, vei descoperi mari furnizori de ambalaje și vei avea de unde alege cele mai bune soluții.
Pregătește-te să fii surprins!

Vizitează singura expoziție de packaging din România, Pack Show, în perioada 9 – 12 mai 2023, la Romexpo (Pavilionul B1) pentru a fi surprins, inspirat și informat! Apropos, știi că informația este cea mai puternică „armă” în lupta grea pe care o duci împotriva concurenței.

TOP 5 motive pentru a vizita Pack Show:
• Descoperă cele mai noi tendințe în ambalajele de carton ondulat, expuse la Pack Show de către lideri mondiali ai industriei;
• În cele 4 zile de târg, vei vedea mai multe soluții de ambalare decât ai putea să-ți imaginezi: peste 500 de soluții aduse de companii din 8 țări, inclusiv din România, și peste 150 branduri;
• Descoperă soluții de ultimă oră de care nici nu știai că există. Cum ai putea să-ți imaginezi soluții la care nici nu te-ai fi gândit? Înțelegi câte ai putea pierde dacă nu participi la Pack Show?
• Vino să intri în contact cu experți ai industriei de packaging, informează-te direct de la sursă și încheie cele mai profitabile parteneriate – cu cele mai bune condiții și prețuri, valabile doar la Pack Show!
• Înaintează cu proiectele tale de business și pregătește-te pentru cee ace urmează. Doar de tine depinde dacă vii sau nu la Pack Show…, dar NIMIC nu te va ajuta să avansezi cu business-ul tău mai mult decât explorarea expoziției Pack Show!

Tot ce îți trebuie sub un singur acoperiș
Timp de patru zile, în perioada 9 – 12 mai, Pack Show România îți va oferi cele mai noi soluții de ambalare sub același acoperiș. Vei putea vedea și analiza:
• Echipamente și dispozitive pentru ambalare;
• Soluții inovatoare de ambalare;
• Tehnologii de dozare și cântărire;
• Marcare și etichetare;
• Palletizare și logistică
• Producători de ambalaje: carton ondulat, carton, plastic, sticlă, lemn, textile etc.;
• Ambalaje 100% biodegradabile și reciclate.

Soluțiile de ambalare pe care le vei putea vedea la Pack Show sunt pentru diferite industrii și domenii, respectiv: alimente și băuturi, industria ospitalității, livrări, retail, automotive, electronice și electrocasnice, mobilier și decorațiuni interioare, materiale de construcții.
Informează-te despre cele mai noi tendințe și inovații ale industriei de ambalaje. Vino la Pack Show 2023 și lasă-te insiprat de tehnologiile de ultim moment și soluții inovatoare.

Descarcă gratuit CODUL DE ACCES și participă la singurul târg de ambalaje din România: https://bit.ly/3LkoYae

Articole Similare
img002
Ut ex libero, commodo id suscipit sit amet, varius eu mauris. Donec blandit ligula leo, quis phar...
img001
Sed placerat tellus quis semper porttitor. Donec arcu purus, interdum ac lorem eget, maximus curs...
839_main
Progresele în tehnologia de imprimare digitală vor contribui la creșterea continuă a inkjet. Știm...
Utilizăm cookie-uri pentru a asigura cea mai bună funcționalitate a site-ului nostru.