ARTICOLE PE CATEGORII
Articole Recomandate

Nuanța de piersică este culoarea Pantone 2024 a anului

Publicat în 13 ianuarie, 2024

„Un ton confortabil de piersic, amplasat între roz și portocaliu”, culoarea Pantone a anului 2024 este Peach Fuzz.

Este descrisă ca fiind caldă și moale, cu o senzație vintage, având în același timp o atmosferă contemporană. Pentru a 25-a oară, a fost aleasă Culoarea Anului Pantone și de data aceasta este o nuanță catifelată de piersici.

 

 

Culoarea anului 2024 se numește Pantone 13-1023 Peach Fuzz și se află pe scara de culori undeva între roz și portocaliu. Pantone o descrie ca pe o culoare caldă și moale, ca un contrast cu neliniștea din lume. O culoare sofisticată și modernă, dar cu vibrații vintage.

PANTONE 13-1023 Peach Fuzz oferă apartenență, inspiră recalibrare și o oportunitate de a ne hrăni, evocă un sentiment de calm, ne oferă un spațiu pentru a fi, a simți, a ne vindeca și a înflori indiferent dacă petrecem timp cu ceilalți sau luăm un moment pentru a ne distra”, conform Leatrice Eiseman, președintele Pantone Color Institute, într-o declarație de presă.

 

 

Anul acesta se împlinesc 25 de ani de când Pantone a numit pentru prima dată culoarea anului, iar în 1999 a fost Pantone 15-4020 Cerulean Blue. De atunci, numirea anuală a devenit o instituție cu ambiția de a surprinde spiritul vremurilor.

 

Sursă articol:
Articole Similare
839_main
Progresele în tehnologia de imprimare digitală vor contribui la creșterea continuă a inkjet. Știm...
img001
Sed placerat tellus quis semper porttitor. Donec arcu purus, interdum ac lorem eget, maximus curs...
Utilizăm cookie-uri pentru a asigura cea mai bună funcționalitate a site-ului nostru.