ARTICOLE PE CATEGORII
Articole Recomandate

Labelexpo Europe se va muta la Barcelona în 2025

Publicat în 16 iunie, 2023

Mutarea vine după o consultare extinsă cu părțile interesate din industria etichetelor și profită de facilitățile excelente ale locației și orașului.

Tarsus Group, organizatorul Labelexpo Global Series, a anunțat că Labelexpo Europe se va muta de la Brussels Expo la Barcelona Fira pentru ediția din 2025. Mutarea nu afectează viitoarea Labelexpo Europe 2023, care se va desfășura așa cum era planificat la Brussels Expo, 11-14 septembrie.

Mutarea la Barcelona în 2025 vine după o consultare amplă cu părțile interesate din industria etichetelor și profită de facilitățile excelente atât de la Fira, cat si orașul Barcelona.

Beneficiile atât pentru expozanții, cât și pentru vizitatori în ceea ce privește mutarea Labelexpo Europe la Barcelona sunt clare, a declarat Jade Grace, director de portofoliu la Labelexpo Global Series. „Am atins capacitatea maximă la Brussels Expo, iar Fira anunță următoarea fază pentru creșterea Labelexpo Europe. Sălile mai mari promovează un flux mai ușor de vizitatori în jurul expoziției, iar infrastructura se pretează nevoilor tehnice ale expozanților noștri. Sălile moderne sunt echipate cu un sistem de ventilație pentru a umple în mod continuu aerul, iar wifi-ul rapid și gratuit poate conecta până la 128.000 de utilizatori concurenți. Există opțiuni extinse de catering și locația are un angajament puternic față de energia verde și durabilitate Fira are peste 25.000 de panouri solare instalate pe acoperiș.

Fira de Barcelona este bine situată pentru acces convenabil la orașul Barcelona, ​​cu hoteluri, restaurante și facilități turistice de clasă mondială. Barcelona oferă peste 40.000 de camere de hotel, estimate a fi dublu față de cele disponibile în prezent la Bruxelles. Rezervarea bloc hotelier cu reduceri a fost deja confirmată de organizator.

Locul de desfășurare se află la 15 minute de mers cu mașina de aeroportul internațional și este situat pe două linii de metrou, pentru cei care călătoresc la expozitie cu ​​mașina există 4.800 de locuri de parcare la fața locului.

Christoph Tessmar, directorul Barcelona Convention Bureau, comentează: Suntem recunoscători Labelexpo pentru că a ales Barcelona pentru expozitia lor emblematica! Așteptăm cu nerăbdare să găzduim un eveniment atât de important în 2025. Toți partenerii orașului vor ajuta la realizarea evenimentului un succes uriaș. Urăm bun venit industriei de tipărire a etichetelor și a ambalajelor la Barcelona!”

Lisa Milburn, directorul grupului Tarsus, concluzionează: Ne vom uita mereu înapoi cu drag la anii petrecuți la Bruxelles, unde Labelexpo a devenit expoziția de lider mondial în prezent. Mutarea la Barcelona se va construi pe această moștenire și va oferi Labelexpo Europe, spațiul de care are nevoie pentru creșterea viitoare. Uimitoarea locație a Fira de Barcelona și angajamentul orașului Barcelona de a face din expoziție un succes, se vor asigura că Labelexpo Europe continuă săși mențină locul ca principal eveniment mondial pentru etichete și ambalaje, pentru industriile tipografice.

Articol preluat din revista INK WORLD, autor editor David Savastano  25.05.23

Sursă articol:
Articole Similare
img002
Ut ex libero, commodo id suscipit sit amet, varius eu mauris. Donec blandit ligula leo, quis phar...
img001
Sed placerat tellus quis semper porttitor. Donec arcu purus, interdum ac lorem eget, maximus curs...
PSX_20220512_181753
În premieră: 31% din expozanții Pack Show sunt producători și distribuitori din 8 țări. Vizitează...
Utilizăm cookie-uri pentru a asigura cea mai bună funcționalitate a site-ului nostru.