ARTICOLE PE CATEGORII
Articole Recomandate

PACK SHOW 2023 Packaging Your Future in Green

Publicat în 28 februarie, 2023

Între 9-12 mai 2023, centrul expoziţional ROMEXPO va găzdui următoarea ediţie PACK SHOW, singura expoziţie de packaging din România. 

Pack Show prezintă cele mai noi tehnologii şi echipamente de procesare şi ambalare, robotică şi sisteme industriale, împreună cu cele mai recente inovaţii în ce priveşte materiile prime şi designul de ambalaje. Expoziţia acoperă întregul spectru al industriei: alimente, băuturi şi distilerii, produse farmaceutice, produse de uz casnic, materiale de construcție și consumabile, FMCG, ambalatori contractuali și multe altele.

Sustenabilitate & Ambalajul ecologic. În 2023 continuăm să inovăm şi să identificăm împreună cele mai eficiente soluţii pentru un viitor sustenabil al industriei de packaging. 

Punem accent pe acest sector, din dorinţa de a creşte gradul de conştientizare în rândul consumatorilor a impactului ambalajelor asupra mediului. Sectorul include ambalaje comestibile, plantabile, bioplastice, antimicrobiene, inteligente, din celuloză sau ecologice

 

Cu fiecare ediţie, Pack Show a demonstrat că este cel mai bun loc de întâlnire pentru specialiştii industriei de packaging, pentru care oferim:

  • Conexiuni de business cu potenţiali parteneri ce pot fi selectaţi din miile de specialişti atent targetaţi care vizitează expoziţia.
  • Discuţii faţă în faţă cu factori de decizie din industrie (antreprenori, directori generali, reprezentanți ai departamentelor de marketing, directori de achiziții, designeri și specialiști).
  • Cunoştinţe valoroase despre situaţia industriei, în actualul context economic, prezentată în cadrul conferinţelor şi evenimentelor conexe.
  • Prezentări şi lansări de echipamente, soluţii, inovaţii şi tehnologii pentru eficientizarea proceselor de producţie.

 

Retrospectivă Pack Show 2022

 

 

EUROEXPO FAIRS
Alina Răcăşanu
[email protected]
0770.702612

ROMEXPO
Mihaela Pane
[email protected]
0749.275.222

Irina Ardeleanu
[email protected]
0758.837.710

Miruna Gheorghe
[email protected]
0721.256.873

www.packshow.ro

Articole Similare
Labelexpo-Europe-1
Mutarea vine după o consultare extinsă cu părțile interesate din industria etichetelor și profită...
839_main
Progresele în tehnologia de imprimare digitală vor contribui la creșterea continuă a inkjet. Știm...
Utilizăm cookie-uri pentru a asigura cea mai bună funcționalitate a site-ului nostru.